Høstmøte 1.november

Foto: Kirsten Elise Hegge

Sandefjord Turistforening har nesten 2 500 medlemmer - vi håper å fylle Rukla med så mange som mulig av oss til et hyggelig høstmøte. En møteplass hvor du vil få god tid til mingling og bli kjent med flere av oss.

Forfatter av boken "På tur i Vestfold" del 1 og 2 - Stokke ordfører Erlend Larsen, møter du - og du kan få mange gode turtips. Kanskje han tar med seg noen av sine bøker for å selge. Flott julegavetips?  Country-artist, Morten Westly, har med seg sin aukustiske gitar og vil fremføre noen av sine nye norske låter. Generalsekretær Nils Øverås, tar turen fra Youngstorget, Oslo, for å fortelle om DNT. Det blir hans første møte med Sandefjords medlemmer og gleder seg til besøket.

Du kan mingle rundt og få informasjon om hva andre foreninger er opptatt av. Natur og Ungdom vil sammen med Sandefjord Søppelplukkerlag og Jeger og Fisk, stå på stand. Ta en prat med dem og informer deg om hva som rører seg i Sandefjord.

Det blir servert enkel mat og drikke. For deg som har lyst å kose deg med litt vin i glasset, da sørger du for å la bilen stå eller sitter på med en god turvenn.

Velkommen til høstmøte hvor det er mye varme og hygge.

Inngangspris kr 100. Det blir trukket en vinner på loddet!

Hilsen komiteen.

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 21. oktober 2016