Kom deg ut dagen i Melsomvik 

Det er første gang Sandefjord Turistforening har arrangert KOM DEG UT DAGEN utenfor Sandefjord - men i ny Sandefjord kommune. Det var med stor forventning vi reiste til den idyiske flotte plassen Melsomvik. Dagen startet med blå, blå himmel og varm og deilig sol - utpå dagen ble det varslet nedbør, og det ble det

Foto: Thjis Krondik

Sandefjord Kajakk-klubb stilte med både instruktør og kajakker. Hele dagen var det både kø og stor deltagelse på vannet. At denne sporten har blitt populær, fikk vi oppleve. Selv barn hadde stor glede av dette tilbudet av aktivitet. 

Foto: Kirsten Elise Hegge

I all verden, Turbo! Skal du fiske? Men, spiser rever fisk da? Turbo, sa at han skulle fiske hai. Men, det finnes jo ikke i Melsomvik, heldigvis.

Fiskestengene, var veldig populære. Det var mange fine kast - men hvor ble fisken av ? Likte fisken ikke de blanke fine slukene ? 

Foto: Kirsten Elise Hegge

Drakamp med Turbo - det var noen sterke barn som gav alt for å mestre over Turbo - og jammen meg så vant barna en gang. HURRA! 

Det var flere ulike leker å finnepå denne dagen - selv bading for den som ikke er så nøye på at det var 16 grader i vannet. Stupetårnet i Melsomvik ble flittig brukt. 

Foto: Thjis Krondik

Det var stor interesse for Turisforeningen. Mange ville vite mye om foreningen og det var moro for oss som stod på stand kunne presentere en aktiv forening for alle, i alle aldre.

DNT hadde laget et flott tilbud for denne dagen. Det var mulig å tegne medlemskap for 2018 - og få resten av 2017 gratis. Dette medførte at vår forening fikk 33 nye medlemmer. Velkommen skal dere være :) 

Det kom flere spørsmål om hvorfor medlemskapet deres tilfaller Tønsberg, når de bor i Sandefjord. Forklaringen er at DNT ikke følger kommunegrenser, men fordeler medlemmer ut fra postnummer. Ønsker man å flytte sitt medlemskap til en annen forening tar man kontakt med  medlemservice: Hvordan melder jeg adressendring?
Du endrer selv din adresse via Min side eller kontakter oss på medlemsservice.

TurTipp er alltid populært. Det ble trukket vinnere blant innleverte svarark. Spesielt  bamseTurbo, er attraktiv å vinne. Veldig hyggelig å glede et barn, som reiste hjem med en ny liten blå venn i hånden. 

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 8. september 2017