Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Unge Naturtalenter

Sandefjord Turistforening inviterer til informasjonsmøte om det nye prosjektet Unge Naturtalenter mandag 14.august klokken 20:00 i Matrosgata. Vi ønsker å treffe både deg som allerede er medlem - men du som ikke er medlem er også velkommen. Du vil møte Mats Kneppen, som er prosjektleder for DNT-Ung i Vestfold. Det er oppmøte uten påmelding. Vi serverer noe enkelt å spise/drikke.

DNT Vestfold søker ungdom som bor i Vestfold, er mellom 15 og 19 år gammel, og liker å tilbringe tid utendørs, til prosjektet " Unge Naturtalenter". Ca 15 ungdommer møtes jevnlig gjennom fire årstider for å lære ulike aspekter og turledelse.

For å søke trenger du absolutt ikke være friluftsekspert, du trenger ikke være medlem i DNT på forhånd heller. Det du trenger er å være motivert for å bruke tid utendørs sammen med andre folk som er nyskjerrige på friluftsliv!

Hva sitter du igjen med etter Unge Naturtalenter?
* En rekke flotte naturopplevelser og et hav av friluftsferdigheter
* Et solid innblikk i allsidig friluftsliv
* Nye venner fra hele fylket
* Personlig vekst og lederskap
* Ulike sertifiseringer og kurs innenfor DNT og andre organisasjoner
* Du er selvstendig og trygg i norsk natur

Ved deltagelse i Unge Naturtalenter får du være med på en rekke samlinger fra september 2017 til juli 2018. Samlingene har ulike temaer og finner sted på ettermiddag/kveldstid i ukedager og i helger.

Kursplanen inneholder alt fra "ferskingkurs" hvor man lærer basisferdigheter som orientering, bål og bekledning, til mer spesialiserte som "grunnkurs havkajakk" hvor man lærer alt som skal til for å ferdes langs kysten i kajakker over flere dager. Vi skal og lære om hvordan man ter seg i vinterfjellet, samt DNT`s kurs om hvordan man kan påvirke naturpolitiske saker om nærmiljøet.

Målet med Unge Naturtalenter er at du skal åpne øynene for alt friluftslivet og Den Norske Turistforening har å by på gjennom et morsomt, og spennende og lærerikt opplegg!

Søknadsfristen er 24.august, og aktuelle kandidater blir invitert til gratis "ferskingkurs" lør - søn 26.-27.august på DNT-hytta Trollvannstua. Her blir det også inngående informasjon om Unge Naturtalenter, innhold og forventninger. Etter ferskingkurset vil de mest aktuelle kandidatene få tilbud om innpass i Unge Naturtalenter.

Prosjektet er gratis for deg som kommer gjennom nåløyet og blir deltager. Gjennomføring av alt dette privat vil koste mange tusen kroner!

Gå inn på vestfold.dnt.no/naturtalenter for mer informasjon og søknadsskjema

* Kontakt Mats Kneppen på tlf 97173497 eller send mail til mats.kneppen@dnt.no