NEWTON CAMP 2018

Arrangement

Fra dato
7. august 2018 kl. 12:00
Til dato
10. august 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Newtoncamp
Arrangører
Sandefjord Turistforening, DNT ung
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

NEWTON CAMP ER FULLTEGNET FOR I ÅR! 

Velkommen til deg som har fått plass på årets Newton camp. 

Programmet for årets camp finner du litt lengre nede i teksten. 

Newton camp er for deg som er mellom 12 og 15 år. Innholdet av campen skal være akkurat passe av alt det som er morsomt. God mat er viktig! Gode opplevelser er viktig! Få nye venner er viktig!  Høres ikke det morsomt ut? Og du vil ikke bli skuffet over det du skal få lære heller. Hva med å bygge drone - eller flåte som flere kan sitte på og som forhåpentligvis flyter, også. 

Veibeskrivelse fra Sandefjord til Seilerhytta, Ødegårdsveien i Tjølling.  

Campen gjennomføres på Malmøya veibeskrivelse som ligger i Viksfjorden, utenfor Seileren. Her blir det overnatting inne, på fellesrom. Gutte - og jenterom. Du får også tilbud om å sove i lavvo, en av nettene. 

Newton camp blir til ved et samarbeid mellom Oslofjordens friluftsråd - Tekna og Sandefjord Turistforeningen. Aktivitetene skal ha et helhetlig fokus på realfag, fysisk aktivitet og kosthold. 

 Tema vil være miljø og energi. Her er årets program  

Her får du tips om hva du skal ha med i bagasjen Pakkeliste . Det er lurt å pakke i sekk. Det er ca 200 m å gå fra bryggen til hytta.  

Oppmøte er på "Seileren"  i Tjølling klokken 09:00. Følg veibeskrivelsen.  Her blir vi tatt imot av en båt med navn "MS Fritjof" som henter alle deltagere, i to omganger, med bagasje.  Båten er ikke så stor at den kan ta med hele gruppen. Derfor blir en gruppe satt av på Malmøya. For den andre gruppen blir det en båttur i skjærgården i Larviksfjorden, og bytter etterpå med gruppe en. 

 

NEWTON CAMP 2018

NEWTON CAMP ER FULLTEGNET FOR I ÅR!  Velkommen til deg som har fått plass på årets Newton camp.  Programmet for årets camp finner du litt lengre nede i teksten.  Newton camp ...

Kontaktinformasjon: