Turboklubben - Svinessaga

18. januar kl. 17:30 - 19:30
Sandefjord Turistforening, Barnas Turlag Sandefjord
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkomment til nytt år med Turboklubben i Barnas Turlag!

Vi møtes denne dagen på Svinessaga, og som vanlig fyrer vi opp bålpanna, så her er det fritt fram for å ta med middagen eller kveldsmaten for tilberedning, eller bare noe godt i koppen.

Da dette er første samling i år, starter vi med masse frilek tilpasset værforholdene, og etterhvert når gruppen er blitt bedre kjent vil vi legge inn elementer av læring/mestring og forskjellige temaer på de forskjellige kveldene fremover.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Litt generell informasjon om Turboklubben

Vi møtes den 1. og 3. tirsdagen hver måned på Svinessaga Friluftssenter ved Goksjø, og legger opp til varierte, spennende og morsomme aktiviteter tilpasset sesong og vær-/føreforhold. Turboklubben passer for deg mellom 5 og 12 år, som liker å være ute og vil lære mer om friluftsliv.

Det fyres opp bålpanner hver gang, slik at de som ikke rekker middagen hjemme, kan grille noen pølser eller ostesmørbrød, før man blir med på ettermiddagens aktiviteter.

Last gjerne ned KulTur-appen fra DNT, slik at dere fortløpende kan huke av etterhvert som barna kommer innom de forskjellige temaene.

Barnas Turlag Sandefjord stiller med flere turledere, nøkler og tilgang til stedets fasiliteter, men vi kan ikke ta ansvaret for barna alene. Dvs. at alle barn må ha med en foresatt, som selv er ansvarlig for sitt/sine barn. Aktivitetene er åpne både for eksisterende Barnas Turlag-medlemmer og potensielle nye medlemmer på sikt. Ha med egen mat og drikke, og kle deg godt – vi er ute hele tiden.

Barnas Turlag er for barn i alderen 0 til 12 år, og er DNTs tilbud til de aller yngste. Vi arrangerer turer i nærmiljøet og i distriktet. Hytteturer, kveldsmatturer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte. Meld deg inn her - det koster kun kr.140,- per barn i året.

Turboklubben - Svinessaga

Velkomment til nytt år med Turboklubben i Barnas Turlag! Vi møtes denne dagen på Svinessaga, og som vanlig fyrer vi opp bålpanna, så her er det fritt fram for å ...