Åpent høstmøte med foredrag av Randi Skaug

Velkommen til høstmøte hvor det inviteres til foredrag med en av Norges eventyrere, Randi Skaug.

Pris kr 150 - medlem

Pris kr 250 -  ikke medlem

Pris kr 100 - DNT ung ( alder 13 - 18 år )

Dette er inkludert enkel servering fra Magasinet. Det blir mingling i kantina etter foredraget

Sted; Skagerak school - Framnesveien 7, 3222 Sandefjord. Følg skilting i bygget.

Ved påmelding får du en kode til parkeringsautomaten og betaler kr 60 for hele kvelden. Alternativt er betaling pr time.

Kongefølelsen
Kongefølelsen er når du kjenner at du står trygt på beina dine og ingen eller ingenting kan velte deg.

Foredraget er bygget på opplevelser fra Seven summits, det høyeste fjellet på hvert kontinent og gir deg samtidig ti teknikker for å finne Kongefølelse i hverdagen.

Om foredragsholderen:
Randi Skaug er en av Norges mest allsidige eventyrere. Hun er  første norske kvinne på Mount Everest og har blant annet besteget Seven summits, padlet Nord-Norgekysten i kajakken Sakteruta og gått på ski på Grønland, Svalbard, i Iran og Marokko. Til daglig driver hun Naustholmen Adventure Island, en perle av ei øy i Steigen i Nordland og har i en årrekke jobbet som inspirator og foredragsholder.

Les mer om Randi Skaug: http://www.randiskaug.no/

Sandefjord Turistforening samarbeidspartner Fjellsport.no