Bli med på trivelig VAFFELDUGNAD

Dugnad

Fra dato
1. januar 2021 kl. 10:00
Til dato
19. juni 2021
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Vi satser på en vintersesong med vinteraktiviteter ute. Nydelige preppa skispor innover på Heia. Kalde og glade barn som gleder seg over å være ute sammen med sine foresatte /foreldre sammen med mange andre friluftsglade. Isen legger seg på Goksjø og det kommer mange skøyteglade på søndagene. 

Tenk deg gleden og forventningen når det lukter nystekte vafler i tillegg og du møter glade personer som takknemlig kan kjøpe vaffel og varm drikke, slik det er blitt gjort i mange år som søndagskafe. 

Du kan være den personer vi tenker på som gir den turglade den gode opplevelsen. 

Foreningen legger tilrette for vaffelsalg på Heia fra hytta med navnet Slirabu og på Svinessaga. Det blir utekafe på begge stedene.

Grunnet korona har foreningen ikke hatt vaffelsalg siden mars. Nå jobbes det blant våre frivillige med å tilrettelegge slik at vi kan gjennoppta etterlengtet tilbudet.

Har du lyst å prøve deg som vaffelselger, ønsker vi å ta en prat med deg og gi deg en god instruksjon på hvordan dette skal foregå. 

Ta kontakt med oss på mail: sandefjord@dnt.no 

Vi gleder oss til å høre fra deg som er glad i å jobbe på dugnad! 

 

 

Bli med på trivelig VAFFELDUGNAD

Vi satser på en vintersesong med vinteraktiviteter ute. Nydelige preppa skispor innover på Heia. Kalde og glade barn som gleder seg over å være ute sammen med sine foresatte /foreldre sammen ...

Kontaktinformasjon: