Seniortur til Salsås

Fellestur

Dato
10. juni kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen går i Brunlanes!

Oppmøte er Sandarveien ved Sukkertoppen, Sandefjord. Vi kjører i egne biler, i kolonne. Merk at turen starter fra Sandefjord. 

  For de som kjører selv, uten oppmøte i Sandarveien: ta Rv 302 mot Helgeroa fra Farriseidet. Opp bakkene gjennom Langestrand ca 1 km, ta til høyre mot Ra ungdomsskole. Fortsett forbi skolen og følg grusveien fram til parkering og bom. Ca 800 m fra Rv 302.

Turen starter klokka 10 fra parkeringsplassen. 

Her vil turleder Øivind, ta oss med på en rundtur, noe som for de fleste av oss er et nytt terreng. Det skal være fin utsikt fra toppen og vi skal prøve å legge matpausen hit. Alle tar med mat og drikke og gjerne noe å sitte på.

I disse koronatider må vi notere navn og telefonnummer på alle som deltar. Dette er vi pålagt å gjøre og listene blir oppbevart ved vårt kontor i tre uker før de blir makulert. Det er viktig å holde avstand og alle bør ha med seg antibac og en pose til søppel.

Vel møtt til ny seniortur.

Seniortur til Salsås

Denne turen går i Brunlanes! Oppmøte er Sandarveien ved Sukkertoppen, Sandefjord. Vi kjører i egne biler, i kolonne. Merk at turen starter fra Sandefjord.    For de som kjører selv, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øivind Kongsteien