FRILUFTSSKOLE 10-13 år, 4.-6. klasse

21. februar kl. 12:00
Arrangement, Barneleir, Barn, Vinterferie, Friluftsskole, Vintermoro
Sandefjord Turistforening, Barnas Turlag Sandefjord , DNT Vestfold
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Friluftsskolen er for deg som går i 4.-6.klasse. På denne skolen skal vi ikke bruke bøker eller pc - vi skal være mye ute og vi skal lære å bruke kniv som et redskap. Du blir kjent med mange andre som er omtrent like gammel som deg. Det er kun noen få som kjenner hverandre fra før. Men, vi lover deg, du kommer til å bli fort kjent, med alle sammen.

Friluftskole i vinterferien i Sandefjord, for deg som går i 4. – 6. klasse.

Dato 18. - 21.februar – vinterferieuka i Sandefjord!

I år må vi tilpasse programmet til værforholdene. Derfor legger vi fokus på håndverk og spikking i årets friluftsskole. Håndverk har vært en viktig del av friluftsliv til alle tider, og derfor vil vi gjerne inspirere dere til å utforske dette temaet på friluftsskolen.

Tirsdag og onsdag er fra klokka 9 til 15, og på torsdag blir det overnatting fra klokka 9 til 12:30 på fredag.

PROGRAM

Tirsdag blir tema trearbeid og spikking. Vi skal være i sløydlokalet til Forsmannsenteret og oppe i Preståsen hvis vi må dele gruppen. Vi får besøk av Esther Samuelsen. Hun er ei kul voksen dame som lager flotte skulpturer, med motorsag. Hun skal vise og inspirere oss i trearbeid!

Det blir oppmøte på Preståsen ved fotballbanen klokka 9. Ta med matpakke og drikke hjemmenfra.

Onsdag skal vi enten gå tur i Marum eller ha skilek hvis værfolholdene tillater det. Vi skal være ute hele dagen så ta med klær som er egnet til utelek, snacks, drikke og matpakke! Vi skal fyre bål og lage en liten ekstra snack under lunsjen.

Torsdag blir det overnatting på Heisetra, Kodal! Det er nok soveplasser inne, men vi skal også legge opp til overnatting ute for de som har lyst og har utstyr til det.

Vi tar fellesbuss fra DNT huset i Matrosgata 6, i Sandefjord, til Heisetra klokka 9.30.

Det er ingen problem om du heller vil møtes ved parkeringsplassen til Heisetra, enn å ta fellesbuss fra Sandefjord, om du skulle finne det være lettere.

Det blir tur og lek i nærområde, og etter middagen skal vi besøke småbruket til Vigdis Garder hvor vi får møte (og mate!) mange forskjellige gårdsdyr, blant annet angora kanin. Det er viktig å ha med hodelykt!

Vi står for middag, dessert og frokost under overnattingen, men ta med en matpakke til lunsjen på torsdag.

På fredag skal vi ha frokost, før vi pakker sammen og rydder etter oss. Vi tar fellesbuss tilbake til Sandefjord kl 12.15. Henting blir klokka 13 ved DNT huset i Sandefjord.

En detaljert plan med oppmøte/hente tidspunkt og sted, pakkeliste og annen informasjon blir sendt til de som melder seg på.

Ønsker du kontakt med leder til friluftsskolen, så er hans navn Benjamin Brinckmann: benjamin@brinckmann.no

Velkommen til Friluftsskolen!

Medlemskap:

Alder 0- 12 år kr 135

Alder  13 - 18 år kr 220

Prisen gjelder for et kalenderår.

Tegne medlemskap kan du gjøre her.

FRILUFTSSKOLE 10-13 år, 4.-6. klasse

Turleder: