Avlyst FTU -Seiltur

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga Covid-19 situasjonen.

Onsdag 13. mai skal vi på seiltur med Humla. Humla er en seilbåt som ligger i havna i Holmestrand, så vi møter der og seiler en liten runde i Holmestrandsfjorden, turen avhenger av vær og vindforhold, men vi spiser nisten ombord.

Båten rommer 12 stk, så vi er avhengig av å få påmeldinger til denne turen slik at vi vet hvor mange som kommer. Husk at også ledsager må meldes på.

Det er ikke anledning til å ta rullestoler ombord på båten, men det er ikke planlagt aktiviteter i land og vi er flere som kan være behjelpelige med å få deltakerene om bord.

Ta med varmt tøy, selv om det er varmt ute, kan det blåse friskt på fjorden, så ekstra jakke og noe på hodet er fint.

Ta med:
Egnet tøy for turen
Sitteunderlag
Mat
Drikke
Ledsager

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere. Turene går den 3. onsdagen i mnd. Tilbudet er gratis og de fleste aktiviteter trenger man ikke å melde seg på, men noen krever påmelding f. eks seiltur etc. For å gjøre det enkelt sørger Holmestrand og Omegn turistforening for rasteplass og deltakerene tar med egen mat. Vi har ulike enkle friluftsaktiviteter som f.eks. tur, natursti og matlaging på bål og området er tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har et stort fokus på det sosiale og avslutter hver gang med enkel kveldsmat . Du må ha på varme klær som er lett å bevege deg i - og ta med regntøy om nødvendig. For aktiviteter i strandsonen anbefaler vi alltid redningsvest.

Sikkerhet på turene: 

  • Alle må ha med seg ledsager, foreldre/foresatte, assistent eller lignende. Den enkelte har ansvar for seg selv. 
  • Du må selv være forsikret.
  • Turledere har med seg enkelt førstehjelpsutstyr, men er ikke medisinsk personell.  

 

 

FTU -Seiltur

Onsdag 13. mai skal vi på seiltur med Humla. Humla er en seilbåt som ligger i havna i Holmestrand, så vi møter der og seiler en liten runde i Holmestrandsfjorden, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Thore Borg
  • Siri Slethei Rustad
  • Erling Fæste