Heisetra, åpen turhytte

Annet

Dato
5. januar 2020 kl. 12:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Dette arrangementet er over!

Monica og Thore, er vertskap på søndag. De gleder seg over mye turbesøk. De tenner opp i peisen  og holder varmeskapet varmt søndag.

Ta gjerne søndagsturen til Heisetra, Heia, Kodal og Vestfoldmarka. Et nydelig turområde hvor du kan nye stillheten. Du kan gå på topper - eller vandre på stien. Kanskje du ser elgen 🦌 eller et annet av skogens flotte dyr/ fugler 🦉

Etter turen smaker det med en nystekt vaffel og gjerne drikke, som kan kjøpes i kiosken. Vi har VIPPS og tar imot kontanter. 

Du kan ta med matpakke og nyte maten din ved hytta. 

 Ta gjerne bilder når du er på tur og del med oss på instagram Sandefjordturistforening. 

Det er ca 25 km til Heisetra om du kommer fra Sandefjord. Da kommer du til skogen, der hvor du finner mange flotte blåmerkede turstier som tar deg der hvor skogens ro finnes. Her er det stier som er egnet for familien - for deg som vil gå lengre og for deg som liker å gå langt. 

Hver (kun) søndag fra august frem til november holder hytta åpent mellom 12:00 - 15:30. Hytta stenger i desember og åpner igjen for skisesong i januar.

I kiosken kan du kjøpe vaffel - kaffe - småsjokolade- pølser eller wienertoast. Du betaler med VIPPS eller kontanter.

På tunet er det bålpanner, her kan du kose deg med medbrakt bålmat. 

Turtips 

Har du lyst å gå tur, kan du kjøpe kart i kiosken eller i Matrosgata 6, Sandefjord. Spesielt hyggelig er den lille stien langs Heivannet som er akkurat passe for de minste barna som kan gå til gårdsbutikken Heirønningen. Her kan du hilse på alle de fine dyrene, som gjerne går løse på tunet. Du kan kjøpe egg fra de mange hønene som bor på gården - eller garn som er spunnet fra de vakre angorakaninene som bor på låven. Et virkelig trivelig besøk som vi kan anbefale. 

Frivillig 

Har du lyst å være frivillig på Heisetra? Vi trenger deg som liker å være kioskvakt eller i hytte/løypekomiteen. Ta kontakt med kontoret for informasjon enten på mob 954 05 085 - sandefjord@dnt.no. Vi setter deg i kontakt med leder av de ulike komitene slik at du får solid opplæring og kommer inn i et trivelig miljø. 

Parkering

Du kan kjøre nesten helt frem til Heisetra. Det er ca 200 m fra parkeringsplassen til hytta. Har du behov for å kjøre helt frem til hytta er det mulig å få låst opp bommen, ved at hyttevakten får beskjed. 

Utleie

Hytta har utleiekapasitet til 25 personer. Sjekk ut Ut.no  Her finner du informasjon og booking-kalender. Gjelder også for Slirabu, som er en liten hytte på samme tun, som er låst med DNT-lås, som krever at du har medlemskap  og DNT-nøkkel. 

Vi ønsker deg velkommen til høstsesong på Heia i Kodal. Veibeskrivelse fra Sandefjord. 

Kontaktinformasjon: