LITT AV EN TUR

Fellestur

Dato
15. september 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
Sandefjord Turistforening, Engøy gårdsbutikk
Dette arrangementet er over!

Sammen med Litteraturforeningen i Sandefjord blir det tur i Engø -området. Veibeskrivelse finner du her . På turen får du med deg litteratur - dikt eller poesi. Derav navnet på turen LITT AV EN TUR.

Vi møtes på Engø brygge. Går over Årøåsen som gir deg en flott utsikt over Veierland ovenfor Havnebakken. Det er gratis parkering.  

Turen går videre over Engø gamle mølle. Totalt vil turen være 5-6 km og terrenget er variert med både sti, terreng og vei. Turen er ikke egnet for dem som er avhengig av rullator eller rullestol. 

Det blir formidlet litteraturopplevelse underveis på turen tre steder.

Fra LIV forlag (LIV Forlag ble etablert høsten 2010. Målsetningen er å være et breddeforlag med vekt på høy kvalitet. Forlaget gir ut bøker innen de fleste sjangre) Forlaget eies og drives av Myriam H. Bjerkli.

Følgende tre forfattere vil lese fra sine egne bøker:

Øyvind Hagen: født i Lier og oppvokst i Drammen. Han er utdannet barnevernspedagog, prosessveileder av sosialarbeidere, psykiatri og rusbehandling. Han har vært rådgiver om behandling av vold i nære relasjoner, leder a barnehjem, barnevernkonsulent, jobbet i utekontakten, som sosialkurator, styrer ved psykiatrisk behandlingshjem for ungdom, sosialkonsulent, fagkonsulent ved sosialkontor og leder av behandlingsenhet for voksne rusavhengige og med psykiske lidelser. H an har deltatt i Helsedirektoratets prosjekt: «tett individuell oppfølging av mennesker med behov for sammensatte tjenester». Videre med oppfølging av eldre med hukommelsessvikt der det kunne være usikkerhet knyttet til samtykkekompetanse i samarbeid med fastleger og fylkesmenn.I dag er han pensjonist. 

 Forfatter Kristin Remøe, fra Sandefjord

Her kan du lese om Kristin sine bøker: http://forlagshusetivestfold.no/catalogsearch/result/?q=kristin+rem%C3%B8e

Og nydebuterte forfatter Jeanne Bøe, fra Siljan

www.jeanneboe.no<http://www.jeanneboe.no>

www.skuda.no<http://www.skuda.no

https://www.facebook.com/profile.php?id=1477144175&fref=ts

 

Grunneier, Kristin Havsjømoen, vil være med på turen som kjentmann og gi et utvalg av historisk informasjon

Vi ender på Engøy Gjestegård, hvor det er gårdsbutikk og vi får en omvisning på stedet. Gårdsbutikken holder åpent. Det selges kaffe og kaffemat.  Det er andre varer på gårdsbutikken som kaffe/te og frukt, blant annet. Du kan betale med VIPPS - kort eller kontanter. 

Turen passer som familietur - men terrenget tillater ikke vogn eller rullestol. Vi kan allikevel anbefale turen til Engøy Gjestegård, for alle. 

Turleder for Sandefjord Turistforening er Ivar Langemyhr. 

Veibeskrivelse finner du her 

Velkommen til tur med litteratur!

 Turen er for alle  - gratis å delta :) 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ivar Langemyhr