DNT - UNG 

Bli med ut - vi tar deg med på skitur, klatring, padling, topptur, hyttetur, skogstur og fjelltur! Hva har du lyst til?

DNT ung Sandefjord tilbyr et bredt program av turer og aktiviteter for deg som er 13-26 år. Turlederne er frivillige ungdommer som selv har tatt turlederkurs. Vi har også frivillige ungdommer som sitter i styret til DNT ung Sandefjord. De planlegger turprogrammet, lager temakvelder og morsomme arrangementer i løpet av året. 

Lurer du på noe om hvem vi er, hva vi gjør, hvordan bli med som turleder, medlem, eller frivillig. Har du andre spørsmål? Det er bare å kontakte leder av DNT ung Frøya Fensgård; froya.fensgaard@gmail.com  

Send oss gjerne en epost til foreningen for å høre med oss hva vi har å "tilby" deg som er i denne aldersgruppa. Kanskje du ønsker å være aktiv i foreningen tar du også kontakt så skal vi sørge for at du kommer i kontakt med personer som kan lose deg videre. Vi håper veldig sterkt at du finner DNT som den beste arenaen hvor du har lyst å teste ut alt om friluftsliv. 

Vi i DNT ung har et tett samarbeid på tvers i Vestfold. Der arrangerer vi blant annet Base Camp. Dette er tidenes sommercamp for ungdom mellom 16-26. Her skjer det mye moro som klatring, kajakkpadling, konkurranser og mye annet gøy.

Vi har også tur hver onsdag. Disse turene går på rullering i nærområder i Vestfold med sterkt fokus på det sosiale.

Du må ikke være medlem i DNT for å delta på arrangementene, men medlemmer får alltid bedre priser. Så det er bare å bli med!