Turprogrammet 2021 er lagt og vi håper at du kan være med Turistforeningen på tur og arrangementer, snart. 

Vi legger inn turer i vår turkalender, se rød knapp på bildet. 

Inntil vi vet noe annet vil påmelding til alle turene gjelde. Du åpner for den turen du har lyst å delta på melder deg på. Bruk den røde knappen på høyre side.

Det er ikke krav til medlemskap - men vi håper at det vil friste med å være medlem. Slik kan Turistforeningen øke sitt samfunnsengasjement med å legge tilrette for aktivitet, for alle. 


Her vil du finne våre turer og aktiviteter.

For å vite litt om de forskjellige gruppene kan du lese informasjon litt lengre ned på siden. 

Tittel 1
Foto: Kirsten Elise Hegge
Foto: Kirsten Hegge

Vi oppfordrer alle til å gå på tur og nyte naturen i sitt nærmiljø.  I Sandefjord er vi  tross alt heldige i denne vanskelige situasjonen at vi har naturen så nært innpå oss, at vi alle kan ta en tur utfra der vi bor. 

Regjeringen kommer med tydelige strenge tiltak for hvordan vi kan stoppe smittespredningen av covid-19 i samfunnet. Sandefjord Turistforeningen har i samråd med kommuneoverlegen tatt en beslutning om at inntil videre legges all aktivitet ned. 

Det gjøres løpende vurderinger ut fra hvordan smittespredning i Sandefjord foreligger om vi kan iverksette aktiviteten igjen. Det settes ikke noe dato i dag på hvor lenge nedstengingen skal vare. Målet er at vi skal åpne opp for fellesturer og aktivitetet igjen så fort situasjonen tilsier at vi kan åpne opp. 

Daglig leder, Kirsten Hegge, synes det er trist, men  ser at det er nødvendig med et midlertidig stopp i Sandefjord. Slik kan foreningen forhindre spredning av viruset. Begrensningen på hvor mange personer vi omgås kan forhåpentligvis gjøre spredningen vanskelig og vi kommer oss over denne smitteperioden med at færrest av oss blir syke. 


Våre turledere synes også dette er leit men sier samtidig at de ser frem mot at Turistforeningen igjen kan samle tur-og naturglade personer på tur. 

Inntil vi møtes igjen - ta godt vare på hverandre! 


Naturen er alltid åpen og det er helt gratis å benytte de flotte områdene vi har rundt oss

Få gode turtips her på Ut.no Et tips kan være å lage fine julekranser av det du finner i naturen. Nå må vi gjøre det beste ut av situasjonen. Slik stopper vi smitten 

  • Hyppige vask av hendene 
  • Holde avstand 
  • Bli hjemme om du er syk 
  • Begrens sosial kontakt med andre 
  • Følg FHI og kommunale råd og veilledningVåre turgrupper  presenteres her