Foto: Bent Nygaard


HØSTTUR FOR SENIORGRUPPA AVLYSES I 2021

Høsttur for seniorgruppa er alltid en veldig populær og har vært en veldig hyggelig tradisjon. I år må vi meddele at høstturen må avlyses. 

Årsaken er at foreningen har ikke frivillige som ønsker å ta på seg lederskap med å arrangere. 

Situasjonen rundt covid-19 gjør det ekstra krevende å arrangere fellesturer over flere dager. Vi har besluttet at det vil med fordel være bedre å vente ett års tid med å arrangere tur for seniorgruppa. 

Turprogrammet for 2021 forsetter i august med nærturer! 

Riktig god sommer ønsker vi dere!  


Nytt 20.juni 2021
Sandefjord kommune følger nasjonale retningslinjer. 


 • Maks 20 personer kan delta på turer. Avstandsregel på 1 meter gjelder. Om ikke det lar seg gjennomføre må vi bruke munnbind
 • Vi har ikke samkjøring
 • Påmelding hvor listene oppbevares på kontoret i to uker, for så å bli destruert. Listene kan benyttes til sporing ved behov av myndighetene
 • Vi kan ikke ha deltagere med som bor i andre kommuner
 • Man skal ikke delta på turer om en ikke er frisk
 • Hygiene som håndvask eller bruk av antiback 
 • Ta med engangspapir og en pose til å kaste søppel i
 • Turleder har ansvar å vise bort personer som ikke innordner seg strenge sosiale regler som settes slik for at alle som deltar på tur med Turistforeningen skal kunne føle seg trygge. 

Velkommen til turglede med Turistforeningen 

 

Her vil du finne våre turer og aktiviteter.

For å vite litt om de forskjellige gruppene kan du lese informasjon litt lengre ned på siden. 

Tittel 1
Foto: Kirsten Elise Hegge
Foto: Kirsten Hegge

Vi oppfordrer alle til å gå på tur og nyte naturen i sitt nærmiljø.  I Sandefjord er vi  tross alt heldige i denne vanskelige situasjonen at vi har naturen så nært innpå oss, at vi alle kan ta en tur utfra der vi bor. 

Regjeringen kommer med tydelige strenge tiltak for hvordan vi kan stoppe smittespredningen av covid-19 i samfunnet. Sandefjord Turistforeningen har i samråd med kommuneoverlegen tatt en beslutning om at inntil videre legges all aktivitet ned. 

Det gjøres løpende vurderinger ut fra hvordan smittespredning i Sandefjord foreligger om vi kan iverksette aktiviteten igjen. Det settes ikke noe dato i dag på hvor lenge nedstengingen skal vare. Målet er at vi skal åpne opp for fellesturer og aktivitetet igjen så fort situasjonen tilsier at vi kan åpne opp. 

Daglig leder, Kirsten Hegge, synes det er trist, men  ser at det er nødvendig med et midlertidig stopp i Sandefjord. Slik kan foreningen forhindre spredning av viruset. Begrensningen på hvor mange personer vi omgås kan forhåpentligvis gjøre spredningen vanskelig og vi kommer oss over denne smitteperioden med at færrest av oss blir syke. 


Våre turledere synes også dette er leit men sier samtidig at de ser frem mot at Turistforeningen igjen kan samle tur-og naturglade personer på tur. 

Inntil vi møtes igjen - ta godt vare på hverandre! 


Naturen er alltid åpen og det er helt gratis å benytte de flotte områdene vi har rundt oss

Få gode turtips her på Ut.no Et tips kan være å lage fine julekranser av det du finner i naturen. Nå må vi gjøre det beste ut av situasjonen. Slik stopper vi smitten 

 • Hyppige vask av hendene 
 • Holde avstand 
 • Bli hjemme om du er syk 
 • Begrens sosial kontakt med andre 
 • Følg FHI og kommunale råd og veilledningVåre turgrupper  presenteres her