Sandefjord  Turistforening

er en forening for alle turinteresserte. STF har ca 2500 medlemmer, og er dermed den største foreningen i Sandefjord som har friluftsliv som grunnverdi.

Sandefjord Turistforening utvikler sine tilbud og aktiviteter, og vårt mål er å få folk i alle aldre og livssituasjoner ut på tur og i aktivitet.  Ved siden av kontor-, butikk- og hytter, drifter og vedlikeholder vi 260 km med stier. Vi gjennomfører mer enn 300 turarrangementer årlig.

Foreningens hytte, Heisetra er åpen søndager for enkel servering. Slirabua er en hyggelig selvbetjeningshytte med 9 sengeplasser, også den med innlagt strøm. Hyttene danner et fint tun med utsikt ned til Heivannet. Dette er et godt utgangspunkt for turer langs merkede stier og løyper sommer som vinter.

Gapahuken Matskapet ved Røveren, øst i Goksjø er åpen for alle. Fin bålplass og beliggenhet ned til vannet.

Flautangen har også fått sin gapahuk i løpet av 2014. Denne ligger til stranden, en liten avstikker fra Kyststien. God bålplass og overnattingsmuligheter i gapahuken for 15 - 20 personer.

Løypenettet på tilsammen 260 km har fått ny tilvekst de senere år. Fra tidligere har foreningen merket ca 200 kilometer turløyper i Vestre Kodal. I tillegg har vi fått kyststiene på Vesterøya og Østerøya som er et bynært turtilbud med tilsammen 45 kilometer merket sti/vei.

Ta kontakt - vi hjelper deg med medlemskap og turforslag for hele landet sammen med gode, utstyrsråd.

I butikken finner du det basis ting du trenger i sekken for en vellykket dagstur eller en tur fra hytte til hytte.