høyfjellsgruppa

Foto: Torstein Martin Vik

Sandefjord Turistforening har i samarbeid med Sandefjord kommune startet en friluftsgruppe/høyfjellsgruppe.

Dette er et aktivitetstilbud for personer over 18 år med psykiske helseutfordringer i Sandefjord kommune.

Det er 3 kvalifiserte turledere med på alle turene; en fra Sandefjord Turistforening og to helsearbeidere fra kommunen. Hvis du ønsker en trygg arene hvor du kan være sammen med andre friluftsinteresserte og lære mer om friluftsliv er dette kanskje noe for deg!

Programmet for våren/sommeren vil i detaljer være presentert på Facebooksiden til Glimt (Sandefjord kommune) og Sandefjord Turistforening`s hjemmeside, og kan fåes av turlederne.

Hvor; Oppmøte Sandar Herredshus

Når; Hver torsdag

Tid; 10.00-14.00

Vi har som mål å gå en 4-dagers tur over Hardangervidda i begynnelsen av juli 2019 (hytte til hytte). Før det blir det varierte turer i Vestfold med turer til fots, trugetur, skitur, skøyting, fisketur og en overnattingstur på DNT-hytte på Skrim.

Utstyr til turene lånes ut av Sandefjord Turistforening, kun personlig utstyr er nødvendig.

Ta kontakt med en av turlederne hvis du vil melde deg på eller vite mer.

Bindende deltagelse.

Kontaktpersoner:

Thore Borg: Turleder Sandefjord turistforening/ thore.borg@dnt.no

Torstein Martin Vik: Turleder Sandefjord kommune/ torstein.martin.vik@sandefjord.kommune.no/40913888

Lise Ljones: Turleder Sandefjord kommune/ lise.marit.ljones@sandefjord.kommune.no/90777718

Foto: Torstein Martin Vik