Turprogram 2016

Vær så god!

Her har du et flott turprogram med et variert og spennende tur - og arrangementtilbud til alle aldre. Ta for deg av gode opplevelser i fellesskap med andre.

Tenk deg å padle i kajakk - eller å padle i kano ned Lågen - eller hva sier du til å klatre i fjellet med sikring og hjelm. Kanskje du foretrekker å gå i skog og mark med en liten høyde hvor du kan nyte medbrakt niste og litt å drikke.

Her er det mange muligheter - det er opp til deg å ta imot tilbudet. Vi har gjort forarbeidet for deg.

For de yngste naturelskere kan vi friste med grottetur - kanopadling - lavvoovernatting - overnatting på Svenner, og mye, mye mer! Gode opplevelser som setter varige spor om en god sommer.

Seniorgruppa er en populær gruppe. Her er mange års erfaring med å lede turer, og har etter hvert funnet sine favoritter og trives med å gå i både nærområdet - men tar også turer til våre nabokommuner.

Forside turprogram folder
Forside turprogram folder Foto: Kirsten Elise Hegge

Ungdomsgruppa har aktiviteter som vil gi gode minner. Vi trekker her frem Newton Camp, som er den leiren hvor det mye som skjer. Det legges opp til mye god mat -  nye venner - være aktiv i naturen og lære hvordan man danner en leir. I år skal campen gjennomføres på  en øy i Larviksfjorden. Følg med på påmeldingsfristen - det er begrensende plasser. 

OPPTUR er den dagen hvor alle byens 8.klassinger møtes i Hjertås for å gå tur. Invitasjon er sendt ut til alle ungdomskoler i Sandefjord.

Våre frivillige turledere gleder seg til å ta deg med på tur - håper du tar i mot og realiserer noen av dine drømmer denne tursesongen.

Riktig god tur!

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 21. mars 2016