Årskalender 2022

Jubileum 90 år

 (1932 -2022) markeres med jubileumslogo

Frivillighetensår vises gjennom bilder 

Kalender 2022 er på vei til deg som er medlem til din postkasse. Er du ikke medlem kan du komme innom tursenteret i Matrosgata 6 og hente en gratis. Vi deler ut så lenge vi har på lager. 

Årskalenderen viser mange ting. Datoer, hvor du har plass til å gjøre notater.

Inneholder mye informasjon, som aktiviter og andre viktige opplysninger om foreningenes virksomhet. 

Frivillighetens år skal inneholde en presentasjon om hvilke oppgaver som gjøres i vår forening.

Vi har turledelse som er en veldig viktig oppgave når en stor flokk med mennesker skal gå på tur sammen. 

Som turleder kan man være i mange grupper/komiteer. 

Vi har frivillige som arbeider på anlegg. Vi har anlegg som hytter og friluftsenter. Her kommer gjerne handverkfaget inn, men også dem som ønsker å bidra med vedlikehold og drift. 

Det er flere frivillige som er ute i terreng som vedlikeholder turstier. Enkelte plasser vokser naturen veldig fort og da gjelder det å være i takt slik at STIEN alltid er åpen. 

Vaffelstekeren er dem som alltid blir tatt veldig godt imot. Hvem liker ikke en deilig varm vaffel etter en lang fin tur. Vi trenger deg som synes denne oppgaven er givende. 


Året 2022 skal alle som er frivillige få lov å fortelle hvorfor de synes det er givende å være frivillig. Hvorfor det er gøy å tilrette legge for andre. Det er en glede å gi av din tid til andre. 

Håper du nå ser nøye på årets kalender - for den forteller deg en god historie. Du kan laste ned kalender på Min side, eller du kan få en kalender ved å komme innom tursentert i Matrosgata 6.

Eller du finner den  ved å klikke på denne lenken

Med kalenderen sier vi:

DU ER VELKOMMEN SOM FRIVILLIG

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 9. desember 2021