Høstmøte 2019

Tursøstre delte med oss gode turtips til nærturer
Tursøstre delte med oss gode turtips til nærturer Foto: Kirsten Hegge

På årets høstmøte fikk vi gode turtips som kan gjennomføres i nærmiljøet, av de kjente "Tursøstre" Hege&Stine. De delte med oss sine erfaringer ang turutstyr. Nyttige tips å ta med seg. 

Erika Fjordbo, delta med oss vakre toner og vakker sang. 

DNT-ung med Eline Byre, var konferansier og tok oss flott gjennom kvelden. 

Erika Fjordbo, spilte myke vakre toner og gav oss tekster som passet fint til tema.
Erika Fjordbo, spilte myke vakre toner og gav oss tekster som passet fint til tema. Foto: Kirsten Hegge

Høstmøte var et åpent møte for alle som ønsket å høre "Tursøstre" og som ønsket å kjøpe deres signerte bøker. Salen på Magasinet ble full med over 100 deltagere. Tursøstre minte oss på at de fineste opplevelsene kan vi oppleve i vårt eget nærmiljø. De tok oss på Knappen - og kunne også si at det er flott på Farmenrøysa i Kodal. Dette er jo veldig kjente området for oss i Sandefjord. Men, er det mange som har sovet i hengekøye her? Vi vet jo at det godt med både rådyr og elg i området - det kan jo gi en ekstra dimensjon av opplevelsen til å sovne til solnedgang og våkne til soloppgang. 

Den mest spetakulære turen som ble presentert var å henge opp hengekøya i et juv og sove i et svært luftig klima. Det bør kanskje være vindstille om en vil forsøke seg på et slikt stunt. 

Tursøstre på en spetakulært overnatting i hengekøye
Tursøstre på en spetakulært overnatting i hengekøye Foto: Hans Kristan Hansen

Magasinet er kjent for sin deilige mat. Maten blir laget av kokken Nina. At hun i tillegg til å lage mat er glad i å være ute på tur. Hun ble veldig fornøyd når hun fikk møte Tursøstre. Det kan være at vi i fremtiden kan finne noen av Ninas oppskrifter som er egnet til turmat i Tursøstres fremtidige bøker? I hvertfall vil dette bli enda en opptur til en allerede flott tur. 

Nina, kokk på Magasinet, ble så glad for å møte "Tursøstre"
Nina, kokk på Magasinet, ble så glad for å møte "Tursøstre" Foto: Kirsten Hegge

Ønsker du medlemskap i DNT - eller kanskje gi bort et medlemskap i gave, da kan du følge lenken her  Du vil garantert glede deg selv eller andre du er glad i <3 

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 7. november 2019