Nå kan du bestille overnatting på Slirabu

Hytte med DNT-lås
Hytte med DNT-lås Foto: Kirsten Hegge

Endelig kan du reise til Heia i Kodal på planlagt tur. Ved å bestille seng kan du også se om det er andre som har tenkt seg til Slirabu på samme tidspunkt. 

Det er så hyggelig å gjøre turen forutsigbar for deg. Ved å booke seng kan du planlegge turen for deg og eventuelt andre du vil reise sammen med. Du må ta med deg DNT-nøkkel, som du får (ved et depositum kr 100) om du er medlem av DNT. Du kan ha med deg personer som ikke er medlem - men de må da betale som ikke medlem. DNT-nøkkel får du i vår butikk som har adresse Matrosgata 6, Sandefjord

Sjekk nettsiden UT.no . Her finner du priser og lenke til bestilling. På siden vil du også finne opplysninger om hytten og hvilket innhold du kan forvente deg. 

Reis til skogen hvor du vil finne urørt naturområde. Her er det flotte utsiktstopper, fiskevann, et rikt dyreliv og flere mil med blåmerkede turstier.  På høsten kan du lett fylle opp bærspannet med blåbær - eller kurven med sopp. Trenger du kart, kan du få kjøpt det i vår butikk i Matrosgata 6. 

Fantastiske vinterforhold er gode skiløyper
Fantastiske vinterforhold er gode skiløyper Foto: Kirsten Hegge

På vinteren når det laver ned med snø , da er våre frivillige raske med å sette seg på snøscooteren, for å kjøre skiløyper for oss. Dette er primært skiløyper for oss som liker å rusle på ski og ikke være til hinder for den som liker å fort.  Hunder er også velkommen ut på tur. 

Ekstra morsomt er det når det legges opp til skiløyper inne blant trærne - det gir en ekstra utfordring å holde seg på skia, da.  

Etter en lang dag ute - er det fint å komme inn til varm og god hytte. Her  kan du fyre i ovnen, sitte rundt bordet til et godt måltid, med mat og drikke som du har tatt med deg hjemmenfra. 

Er du heldig kan du også få øye på beveren, som i perioder,  holder til i Slirabekken, som renner rett utenfor hytteveggen. 

Vi ønsker deg velkommen til Slirabu. 

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 20. juni 2018