Julehilsen

Julestemning i Matrosgata
Julestemning i Matrosgata Foto: Kirsten Hegge

Julehilsen til alle våre medlemmer og våre utholdene dyktige frivillige. 

Med ønske om en riktig fin julehøytid takker foreningen alle for et flott turår 2017. 


Et aktivt turår er snart over - men det er fortsatt en uke igjen av året, og det er fortsatt muligheter for å gå flotte turer. På Goksjø kan du velge mellom skøyter - ski eller gå med brodder. (Husk sikkerhetsregler når en ferdes på naturis). 

Turprogrammet 2017 er gjennomført takket være alle våre aktive frivillige turledere. Mange av dere som vært med turistforeningen  har kommet på nye turområder - og mange har stiftet nye bekjentskaper på tur. 

Mange av våre frivillige har i år blitt kurset innenfor ferdigheter som førstehjelp og motorsagkurs. Vi går et nytt turår i møte med dyktige og kvalifiserte frivillige, enten som turledere eller aktive frivillige ute i feltet. 

Gapahuk har blitt bygget på Søndre Truber, dette prosjektet har vært særs vellykket. Det samme med gapahuken på Flautangen som ble ferdigstilt i 2015.

Sandefjordsfolket er blitt aktive turfolk - og det gleder foreningen å observere. Til opplysning kan nevnes at det i løpet av dette turåret har det vært 32 251 dagsbesøkende på Yxney (tallet er hentet fra Sandefjord kommune) Med tanke på at de aller fleste går tur i helger og fridager, er dette et hyggelig tall fra ett av byens flotte turområder. 


Sandefjord Turistforening ønsker alle en fredelig og aktiv jul. God Jul!


Vennlig hilsen Kirsten Hegge, daglig leder. 

Skrevet av Kirsten Elise Hegge 21. desember 2017