Familievennlig tur til Gamlestua på Tørrestad

Fellestur

Dato
23. september 2018 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Utviklingshemmede
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sandar historielag har overtatt gamlestua i Tørrestadgrenda. Se veibeskrivelse Historielaget har lyst til å vise frem stuen, som er liten i størrelse - men stor i historiesammenheng. Stuen har i det siste blitt utfordret av naturkreftene. Takket være historielaget vil gamlestua bli stående i mange år fremover, etter nøyaktig rehablitering. 

Det blir holdt et foredrag fra klokken 12:00. For deg som kun vil være med på foredrag møter opp på tunet til gamlestuen.

Turistforeningen inviterer deg som ønsker å gå en tur i forkant med oppmøtetid klokken 11:00 på parkeringsplassen ved Vaggestad  som går til  gapahuken Matskapet,  fra Kodalveien. Turen går via Matskapet og Røveren frem til gamlestua. Dette er en tur på ca 2 km. Terrenget er enkelt, men går i terreng. Passer ikke for vogn eller rullestol. 

Du tar med sitteunderlag - en sekk med mat og drikke. Om det er muligheter for å tenne et bål, så gjør vi det. 

Det er ikke krav til medlemskap for å delta på denne turen. 

Familievennlig tur til Gamlestua på Tørrestad

Sandar historielag har overtatt gamlestua i Tørrestadgrenda. Se veibeskrivelse Historielaget har lyst til å vise frem stuen, som er liten i størrelse - men stor i historiesammenheng. Stuen har i det siste ...

Kontaktinformasjon: