Kanotur m/overnatting - Goksjø

24. juni kl. 17:00
25. juni kl. 15:00
Sandefjord Turistforening, Barnas Turlag Sandefjord
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til kanotur med overnatting på storslåtte Goksjø!
Vi stiller med kanoer, og legger opp til en opplevelsesrik overnattingstur sammen, hvor vi setter kursen mot Matskapet og finner et passende sted å gå i land og slår camp. Det legges opp til skikkelig tacobuffet til middag på fredag!

Det blir direkte oppmøte på Svinessaga (se kartet under) kl.17.00 på fredag. Husk å ha med klær tilpasset værmeldingen, og viktig med ekstra skifte, tilfelle uhellet skulle være ute på kanoturen.

Da det blir litt padling, bør deltakerne ha forsøkt å padle i kano før turen. Det blir mulighet for tilvenning på Turboklubb-kvelder 7. og 21. Juni.

Vi i Barnas Turlag Sandefjord stiller med flere turledere, men vi kan ikke ta ansvaret for barna alene. Dvs. at alle barn må ha med en foresatt, som selv er ansvarlig for sitt/sine barn

Pakkliste

• Redningsvest til deg selv og barna. Disse skal alltid brukes når man sitter i kano, gjelder både voksne og barn.
  • Ekstra tørt skifte, tilfelle du blir våt
  • Mat og drikke (kveldsmat, frokost, lunsj og evt. snacks)
  • Telt (anbefaler type fjelltelt e.l. for å få plass)
  • Sovepose, liggeunderlag mm.

Mangler du utstyr? Gi beskjed, så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan :)

Av hensyn til innkjøp av mat og nok kanoer, må alle deltakere registrere seg via påmeldingsknappen på høyre side

Barnas Turlag er for barn i alderen 0 til 12 år, og er DNTs tilbud til de aller yngste.Vi arrangerer turer i nærmiljøet og i distriktet. Hytteturer, kveldsmatturer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte. Meld deg inn her - det koster kun kr.140,- per barn i året.

Vi gleder oss til å se deg!

Kanotur m/overnatting - Goksjø

Barnas Turlag inviterer til kanotur med overnatting på storslåtte Goksjø! Vi stiller med kanoer, og legger opp til en opplevelsesrik overnattingstur sammen, hvor vi setter kursen mot Matskapet og finner et passende ...