Måneskinnstur til Heisetra m/overnatting

23. oktober kl. 11:00
Arrangement, Barneleir, Heisetra, Måneskinn
Sandefjord Turistforening, Barnas Turlag Sandefjord
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Velkommen til måneskinnstur til Heisetra med Barnas Turlag!

Vi tar turen til fantastiske Heisetra, hvor vi går på måneskinntur på kvelden, og legger opp til en skikkelig runde kveldsmat på bålet med masse sosialt hygge! Overnattingen skjer på hyttene Heisetra og Slirabu, hvor det både er innlagt strøm og vann. Kanskje du ønsker å overnatte ute for å se på månen under åpen himmel, eller ta med seg teltet? For at vi skal kunne fordele alle, er det viktig at både store og små meldes på via påmeldingsknappen på høyre side.

Vi i Barnas Turlag Sandefjord stiller med flere turledere, men vi kan ikke ta ansvaret for barna alene. Dvs. at alle barn må ha med en foresatt, som selv er ansvarlig for sitt/sine barn.

Mer informasjon publiseres nærmere turen.

Barnas Turlag er for barn i alderen 0 til 12 år, og er DNTs tilbud til de aller yngste.Vi arrangerer turer i nærmiljøet og i distriktet. Turboklubben, hytteturer, kveldsmatturer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte. Meld deg inn her - det koster kun kr.140,- per barn i året.

Vi i Barnas Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon.

Vi gleder oss til å se dere - velkommen!

Måneskinnstur til Heisetra m/overnatting

Velkommen til måneskinnstur til Heisetra med Barnas Turlag! Vi tar turen til fantastiske Heisetra, hvor vi går på måneskinntur på kvelden, og legger opp til en skikkelig runde kveldsmat på bålet med ...