KOM DEG UT DAGEN

7. februar kl. 00:00 - 23:51
Voksne, Barn, Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Sandefjord Turistforening, Den Norske Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til en kul Kom deg ut-dag i Sandefjord!

Vi vil likevel markere Kom deg ut-dagen på koronavennlig vis, ved å oppfordre deg og dine  til å komme dere ut i eget nærområde.

Det blir deltakerpremier til barna, som kan hentes på Tursenteret, i åpningstiden  Trekning av vinnere blir trukket tilfeldig ut fra påmeldingsliste og blir deretter kontaktet.

Grip Sjansen og skaff deg  inspirasjon til nye turer med utelek!

Smittevern. Personer som bor i andre kommuner kan ikke i delta på arrangementer eller turer som arrangeres av Sandefjord Turistforening.

Påmelding/registrering

Du må melde deg på slik at du blir registert deltager på den digitale KulTuren. Se den røde knappen på høyre side.

Slik tar du med barna på årets Kom deg ut-dag:

1. Last ned appen "Kul Tur", og ta med familien ut på en skikkelig kul tur, gjerne i eget nærområde. Man trenger ikke gå langt for å få en fin tur, men ta gjerne en titt på UT.no for turforslag. I appen Kul Tur kan barna registrere turaktiviteter, for eksempel å finne dyrespor, ake, lage snøengler og å bygge snølykt. For hver aktivitet samler man poeng for å komme til toppen av "fjellet" i appen.
  2.  Alle barn inntil 12 år som utfører minst én aktivitet i appen i løpet av søndag 7. februar 2021, og som registrerer seg innen kl. 24.00 samme dag, kan hente en premie i Tursenteret.
  3. I tillegg trekker vi ut tre vinnere av ekstra premier (tilfeldig trekning blant alle som deltar). Barna må ha bostedsadresse i Sandefjord kommune for å motta deltakerpremie.

God tur!

KulTur kan lastes ned i AppleStore eller GooglePlay.

Ikke medlem enda? Bli medlem her! Alle barn som melder seg inn ila. 6. og 7. februar får tilsendt en Turbobamse som velkomstgave.

KOM DEG UT DAGEN

Velkommen til en kul Kom deg ut-dag i Sandefjord! Sandefjord Turistforening ønsker velkommen til en annerledes Kom deg ut-dag! I år kan vi dessverre ikke invitere til et stort, felles arrangement. ...