Småtur til Valby

Fellestur

Dato
11. mai kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Oslofjorden (se kart)

Dette blir også en tur i Larvik, med start fra Valby. Vi skal gå en runde derfra på blåmerket sti. En utstikker på Kaupangåsen med utsikt, og videre til Baneåsen, Guriskogen og i overkant på Grøtting. Videre på god sti til Sjølyst.

Rasten blir sannsynligvis på Kaupangåsen. Etterhvert kommer vi tilbake til Valby og parkeringen. Vi kommer også så vidt innom Pilgrimsmerket sti på denne turen. Lett tur uten særlige utfordringer, 2 t + rast.

Kjør 303, ytre vei til Larvik. Forbi Tjølling kirke og Vollen (Extra butikken)  Følg veien videre og ta til venstre ved skilting Valby og en barnehave. Følg denne veien til to parkeringsplasser, en er merket og en er umerket med parkeringsskilt. Enkelt å finne frem. 

Du tar med en sekk med mat og drikke. Minner på at det lurt å ta med antiback og engangspapir, samt en pose til å kaste søppel i. 

Turleder, Edit, vil foreta et opprop og notere navn og mobilnummer, som kan brukes til smittesporing, ved behov. 

Småtur til Valby

Dette blir også en tur i Larvik, med start fra Valby. Vi skal gå en runde derfra på blåmerket sti. En utstikker på Kaupangåsen med utsikt, og videre til Baneåsen, ...

Kontaktinformasjon: