Småtur Istrehågan

Voksne, Seniorer
Sandefjord Turistforening
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter fra Istrehågan, på grensa til Larvik kommune.

Etter et stykke forlater vi den merka stien og følger en umerket sti opp på Påskeås og deretter Bruåsen.

Etter hvert finner vi en rasteplass i nærheten til Tufteåsen. Etter rasten fortsetter vi tilbake mot Bruåsen og kommer inn på stien vi gikk på tidligere. Når vi etter hvert kommer ned på Pilgrimsleden så kan vi krysse over til gårdsveien til Hybbestadgårdene og følger denne til vi kommer inn på blåmerket løype tilbake til Istrehågan.

Turen er grei å gå, et par oppoverbakker, men god sti/vei. 2 t + rast.

Du må ta med antiback og engangspapir, samt en pose til å kaste søppel i. Grunnet smittevern, vil turleder foreta et opprop og du må registere deg med navn og telefonnummer, som kan benyttes til eventuell smittesporing.
Ta med en sekk med litt mat og drikke. Vi deler ikke verken mat eller drikke med noen andre.

Velkommen til Småtur!

Småtur Istrehågan

Vi starter fra Istrehågan, på grensa til Larvik kommune. Derfra følger vi velkjente stier, som nå er merket med Pilgrimsled-merker og skilt. Vi er nå i Larvik, og merkingen følger vi mot Hybbestad . Etter et ...

Turleder:

• Edit Nystein