Friluftsskole 10-13 (5.-7. klasse)

5. oktober 2020 kl. 09:00
7. oktober 2020 kl. 15:00
Kurs, Skolekurs, Friluftskole
Sandefjord Turistforening, DNT Vestfold
Dette arrangementet er over!

En friluftsskole er en skoleuke hvor friluftslivet er i fokus. Dager med lek og mye moro i naturen. Har du lyst å lære om kart og kompass - og hvordan du kan lage de flotteste bål? Vet du hva allemannsretten er? Visste du at du kan lage all slags mulig mat ute og at det smaker ekstra godt både fordi du er ute - og at det er du som laget den?

Mandagen vil innholde vannlek og livet i fjæra på Flautangen/Skjellvika). Tirsdag drar vi til skogs til vår egen hytte Heisetra og skal utforske skogen rundt. Her blir det aktiviteter som spikking, kart/kompass, tur og leker. På Heisetra overnatter vi i hengekøyepark - ta kontakt om du trenger å låne køye av oss. Det finnes også utlånsordninger på Frivilligsentralen i Sandefjord eller Skattkammeret Stokke og i Tønsberg.

Du som melder deg på vil få program med detaljerte opplysninger, for alle dagene. Det er kun plass til 20 deltagere.

Oppmøte: Oppmøte mandag klokken 0900 og henting kl. 1500. Tirsdag er oppmøte 0900 for felles buss til Heisetra i Kodal. Vi busser felles hjem og er klare til henting i Sandefjord kl. 1500 på onsdag.

Pris medlem: 400

Pris ikke-medlem: 500

(medlemsskap for barn i denne alder koster kun 135,-,) les mer om medlemsskap og medlemsfordeler her: https://www.dnt.no/medlem/fordeler/ Vi håper du melder deg inn og takker for støtten! :)