Minitopptur til Storås ved Gjerstad

Fellestur

Dato
21. september kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kodal har mange flotte turområder med godt merkede løyper og stier. Allikevel kan det være fint å være på tur med en kjentmann som kan fortelle og forklare. Tor Aasrum er turleder for denne turen, og er en person som har mye å fortelle. 

Minitoppturer er noe krevende turer og vi anbefaler at en er forberedt på at turen kan ha stigninger og går i terreng. Dette er ikke en tilrettelagt tur, slik at du som er avhengig av rullestol vil ikke kunne finne denne turen egnet. 

Turen starter på Snappen og vi går sydover på vestsida av Svartåa, dels langs blåmerket turistløype og dels langs kulturstien i området. Vi går opp til toppen av Storås fra østsiden, langs lite brukte men fullt gangbare stier. Nær toppen vet Tor om et bjørnehi som han har noen historier om, som han vil dele. Før vi går tilbake til Snappen vil det være anledning til å besøke bjørnehiet, og kanskje krype inn for de som våger..

Turen bruker vi ca 2 1/2 time på.

Det blir en rast med medbrakt drikke. Du tar med drikke og gjerne en energisnack. Videre tar du med antiback, engangspapir og en pose til å kaste papiret i. 

Merk; Oppmøte er parkeringsplassen på Snappen, Kodal. 

 

KORONASMITTEVERN:

Vi ber om påmelding, slik at deltagerliste eventuelt kan brukes til smittesporing av helsemyndighetene. 

Det er ikke samkjøring grunnet koronapandemi. Hver enkelt må selv komme seg til utgangspunktet for turen. Det er ikke offentlig transport til dette turområdet. 

Turleder er meket med rød vest og har med førstehjelpsutstyr - ansiktmaske, engangshansker og antiback. Dette er ment til bruk om turleder må komme i fysisk kontakt med turdeltagere. 

En meters regel gjelder på alle våre turer. Om du har sykdomssymptomer som er relatert som koronasymptomer kan du ikke delta på turer. 

 

Velkommen til Minitopptur til Storås, Gjerstad. 

Minitopptur til Storås ved Gjerstad

Kodal har mange flotte turområder med godt merkede løyper og stier. Allikevel kan det være fint å være på tur med en kjentmann som kan fortelle og forklare. Tor Aasrum ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tor Aasrum