Aktiv i 100 på tur til Stisvannet, Kodal

Fellestur

Dato
27. februar kl. 11:00 - 15:00
Passer for
Alle
Arrangør
Sandefjord Turistforening, Sandefjord Røde Kors
Dette arrangementet er over!

Det er behov å gjøre noen endringer på oppsatt tur i programmet, som inviterte til tur på isen Goksjø. Siden det er dårlig med is, legges denne turen om til egnet sted. 

Turen blir lagt til Stisvannet i Kodal. Dette er et supert turområde som er godt tilrettelagt. Her blir det litt konkuranse om hvem som klarer å gå flest runder. 

Du tar med matpakke, som nytes i en gapahuk. Vi stopper for å kikke på området Svinessaga, ved Goksjø, begge veier.

Pakk gjerne i en sekk, som inneholder matpakke - drikke og gjerne et sitteunderlag. Ta gjerne med litt ekstra klær, som er godt å ha på når en sitter. 

Det er oppmøte ved Røde Korshuset. Her fordeler vi oss i minibusser og eventuelt privatbiler. 

Dette er i utgangspunktet et gratis arrangement - men vi ber at det betales kr 30 til sjåføren, om en sitter på i en privatbil. 

AKTIV I 100 er et turkonsept som er i seniortilbudet. Har du alltid vært glad i å være på tur, men som har kommet i en fase i livet, hvor alle andre går for fort - eller går på steder som ikke er egnet for deg. Da er dette turtilbudet ment for deg. Her kan du bruke alle hjelpemidler for å komme deg frem. Som gåstaver, rullator eller rullestol. Aktiv i 100 er et samarbeidsprosjekt mellom Sandefjord Røde Kors og Sandefjord Turistforening. 

Det er et ønske at du er medlem enten av DNT eller Røde Kors. Du kan tegne medlemskap her for Turistforeningen. Prisen for ett års medlemskap som honnør er kr 555.- 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tore Blaschek