KOM DEG UT DAGEN familiedagen

2. februar kl. 12:00 - 15:30
Barn, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Sandefjord Turistforening, Den Norske Turistforening

KOM DEG UT DAGEN, den store familiedagen. Der du kan hilse på Turbo, spise Gildepølser og leke. Har du ikke vært i en lavvo tidligere - så vil det være muligheter for det i dag. I en snøfattig vinter blir det allikevel aktivitet som skøyter - på den nye skøytebanen i sentrum.  Du tar med egne skøyter - eller du kan låne skøyter, ved å henvende deg i Bykiosken. Husk å ta med hjelm. Det er ikke ønskelig at det benyttes sko når en ferdes på isen.

Alle barn skal ha med voksne som har ansvar for sine barn, hele dagen. Turistforeningen tilrettelegger for en morsom og hyggelig dag med friluftsliv i fokus.

Du vil møte hyggelige frivillige i Turisforeningen som vil fortelle deg om hva et medlemskap i Turistforeningen er. Kjenner du til medlemsfordelene? Ikke, da kan du lese om fordelene her

Medlemskap kan du tegne her. Det koster kr 135 for barn som da blir medlem i Barnas Turlag 0-13 år.

Kom deg ut dagen er gratis, for alle. Enten du er medlem - eller ikke. Kom da vel - dette er jo bare så moro :)

Har du allikevel lyst å kjøpe mat og drikke så er Bykiosken ( ved isbanen åpen)