Turdag for Barnas Turlag 0-13 år

Fellestur

Dato
23. februar kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lek
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Dette arrangementet er over!

Det er behov for å gjøre endringer på aktvitetene til vintertur denne gangen. Det blir litt uvanlige vinteraktiviteter, som ikke inngår med aking og skigåing med sekk og termos, dessverre. 

I stedenfor blir det en dag fylt med andre aktiviteter, men som allikevel er morsomme og samlende. Hva med litt fotball, basketball, tautrekking og en tur i Hjertås. 

For deg som er kjent i området, vi griller i grillhytta, som ligger ved den gamle hoppbakken på Breidablikk.  For deg som lurer på hvor den er, så kan dere følge denne beskrivelsen her. Det er også her alle aktivitetene skal foregå. 

Barnas Turlag, er for familier som har barn i alder 0-13 år. Barnet er alltid i følge med sine foreldre eller foresatte på arrangementer arrangert av Turistforeningen.

Ønsker du å tegne medlemskap så kan du gjøre det her. Prisen for ett års medlemskap er i 2020 kr 135.-  Medlemsfordeler kan du lese om her 

Du er velkommen selv om du ikke skulle være medlem - det er godt å bli litt kjent, kanskje? Uansett, du er hjertlig velkommen!

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anders Martin Nalum