UNG på TUR til Børsteinen (551)

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Børsteinen turisthytte i Lyseheiene. I tillegg til at vi får en fin fottur, koser vi oss med aktiviteter i området ved hytta. Hvis ikke du har vært med oss på overnattingstur før, så kan denne turen være den perfekte anledningen til å prøve for første gang!

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål må du ta med egen ledsager - ledsager går gratis.

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

Planleggingsmøte
Onsdag 27. mai kl. 18-1930 Klostersalen, STF huset på Kannik, Stavanger

Turbeskrivelse
På lørdag treffes vi ved STF lokalene i Stavanger og kjører samlet til Sirdal/Lyseveien. Turen herfra og inn til Børsteinen er på ca 1 km. Her koser vi oss med bading, fiske og god mat.

Søndag spiser vi frokost og har aktiviteter ved hytten. Etter lunch og utvask returnerer vi til bilene samme vei som vi kom fra.

Pris
Medlem i DNT 450kr / ikke-medlem 675 kr. Ledsager går gratis - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Bufdir og Miljødirektoratet.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no, tlf 51293022).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Dersom dette ikke lar seg gjøre men du er turvant og i rimelig god form, ta kontakt så kan vi diskutere.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no, tlf 51293022 eller turleder Pål Skeggs tlf 918 11 858.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

 

UNG på TUR til Børsteinen (551)

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Børsteinen turisthytte i Lyseheiene. I tillegg til at vi får en fin fottur, koser ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Eirill Songstad Seim
  • Ellen Strømme
  • Pål Skeggs