Friluftsskole 10-13 år høstferien uke 40

Arrangement

Fra dato
30. september 2019 kl. 09:00
Til dato
4. oktober 2019 kl. 11:30
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Dette arrangementet er over!

 

FRILUFTSSKOLEN FOR HØSTFERIEN ER AVLYST! 

Det ble ikke nok påmeldte til at vi kan gjennomføre Friluftsskolen, dessverre. 

Friluftsskolen er for deg som er mellom 10 -13 år. Du trenger ikke erfaring innen friluftsliv fra tidligere. Alle aktivitetene blir nøye introdusert og du vil oppleve at du vil lære noe nytt. 

Friluftsskolen varer i fem dager. I Sandefjordsskolen er det høstferie fra mandag 30.september til fredag 4.oktober og det er i den uka du vil kunne oppleve naturen og fellesskapet ved å være med i Friluftsskolen. 

Det er plass til 20 deltagere. Du trenger ikke ha så mye friluftslivsutstyr. Du kan låne sovepose og liggeunderlag av Turistforeningen. Foreningen har også alt av utstyr som trengs. Du vil få en pakkeliste av utstyr som er nødvendig, men HUSK det trenger ikke være nytt og flott. Brukt er godt nok!

PROGRAM 

Mandag 09-15 Vi møtes i Preståsen, Sandefjord. Det blir dagsleir i gapahuken. Denne dagen skal vi klatre/buldre og ha spikkekurs. 

Tirsdag 09-15 I dag skal vi padle kano på Goksjø. Du skal padle selv. Men det er voksne som alltid er sammen med deg. Vi har oppmøte på Svinessaga. Veibeskrivelse finner du her 

Onsdag 09-15 I dag skal vi bære sekk, for vi skal på langtur ( vi går i ca to timer) Når vi kommer frem til leirområdet tenner vi opp bål, og spiser medbrakt matpakke. Du vil få tildelt et kart og et kompass, for vi skal lære orientering. Vi skal gå tur i nærområdet til Sandefjord og vi har oppmøte ved DNT kontoret bak Hvaltorvet. 

Torsdag fra  09  I dag skal vi slå leir og overnatte. Du kan velge om du vil sove i telt, lavvo eller i hengekøye. Vi slår leir på Truber gapahuk ute på Østerøya og vi kjører dit med fellesbuss fra DNT kontoret i Sandefjord. Her vil du lære hva som er viktig å ha med i sekken for at du skal kunne spise deg mett  - og ikke fryse. Bålstemningen rundt bålet på kvelden, og forhåpentligvis under stjernehimmel, er for alle flotte opplevelser. 

Fredag  til  12.00 I dag våkner vi og kjenner på hvordan det var å sove i camp. Var det godt å ligge der du valgte å sove ? Har du sovet hele natta?  Var det noen lyder du hørte som du lurte på hva var? Dette snakker vi om under frokosten. Så er det på tide å rydde campen. Slå sammen telt og lavvo. Være sammen om å rydde alt av turutstyr, både ditt private og det vi har hatt i fellesskap. Vi avslutter Friluftsskolen klokken 11:30 og kjører fellesbuss tilbake til DNT kontoret i Sandefjord. Alle hentes her kl 12. 

MAT

Vi lager felleslunsj mandag og tirsdag, Turistforeningen handler. Onsdag tar du med matpakke hjemmefra. Torsdag er det felleslunsj og middag som Turistforeningen handler. Du har med deg snaks som du vil kose deg med på kvelden. Fredag er det frokost, som Turistforeningen handler inn.

MOBIL

Du kan ha med deg mobilen hele uka for din egen trygghet. Men vi forventer at den skal ligge i din sekk. Det er ikke tillatt å bruke mobilen under Friluftsskolen. Gjelder hele uken.  Vi tillater kun bruk om du har behov for å komme i kontakt med dine foreldre/foresatte. 

PRIS

( Det er ikke prisreduksjon om en ikke velger overnatting) 

Er du medlem av DNT er prisen for fem dager Friluftsskole kr 500.- 

For deg som ikke er medlem er prisen for fem dager Friluftsskole kr 800.- 

Medlemskap i DNT kan du lese om her  Prisen for medlemskap i Barnas turlag 0-12 år kr 130.  DNT-ung 13 - 26 år kr 215

PAKKELISTE

Blir publisert når endelig/detaljert turprogram er lagt. 

KONTAKT FRILUFTSSKOLEN

Benjamin Brinckmann mob 484 50 669 er leder og kontaktperson - Sandefjord Turistforening sandefjord@dnt.no mobil 954 05 085 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Benjamin Brinckmann