Aktiv i 100

23. november 2019
Voksne, Seniorer
Sandefjord Turistforening, Røde Kors Sandefjord
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

I dag går vi en bynærtur, vi reiser opp til Preståsen og går en tur i området. Deretter vil vi spise deilig fiskesuppe i Matrosgata.

Grunnet bedre parkeringsmuligheter har vi oppmøte på Røde Kors i Bugårdsgata. Herfra er det samkjøring i minibuss.

Turområdet er egnet for deg som bruker rullator. Bruk av rullestol er også mulig, men det er gruset vei, og da vil en stol, som er beregnet terreng være best egnet.

Arrangementet vil vare 2-3 timer. Har du en god historie å fortelle til fellesskapet så vil det være superfint.

LITT OM AKTIV I 100

Har du gått tur med Turistforeningen tidligere, men du finner ikke lengre den turen som er riktig for deg?

Savner du et turtilbud som ikke kun handler om å gå?

Savner du å komme ut og bare være sammen om opplevelser?

Trenger du å hentes for å komme deg ut på tur?

Svarer du ja på ett eller alle spørsmål, da kan dette være det tilbudet du har ventet på.

Røde Kors og Sandefjord Turistforening starter opp et turtilbud som er i regi av prosjektet "Aktiv i 100". Dette er et lavterskeltilbud med korte turer i lavt tempo.

Vi søker deg som er voksen og deg som er eldre, som ønsker å komme ut på tur - enten ut i naturen eller turer som har et kulturelt innslag. Har du tidligere vært aktiv men ikke lenger klarer å være like aktiv som tidligere, da ønsker vi å tilrettelegge slik at turopplevelsen fortsatt blir ivaretatt.

Aktiv i 100 har  oppstart august 2019 og er et turtilbud til deg som er eldre, voksen og som er hjemme på dagtid.

•          Dette er enkle gåturer i nærmiljøet
  •          Fast oppmøtetid – og sted
  •          Ingen deltakeravgift
  •          Tempo, terreng og distanse tilpasses gruppen slik at alle kan delta