Heisetra, stengt turhytte

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

HEISETRA STENGT SØNDAGS TURHYTT

De frivillige tar nå en fortjent hvileperiode og kommer tilbake når snøen har lagt seg i januar. Første søndags åpen turhytte er 5.januar! 

Nissefest blir arrangert på Heisetra søndag 24.november. Det blir mye nissemoro og nissegrøt for alle. Fjøsnissen kommer - kommer du også? Du kan lese om Nissefesten her

 Ta gjerne bilder når du er på tur og del med oss på instagram Sandefjordturistforening. 

Det er ca 25 km til Heisetra om du kommer fra Sandefjord. Da kommer du til skogen, der hvor du finner mange flotte blåmerkede turstier som tar deg der hvor skogens ro finnes. Her er det stier som er egnet for familien - for deg som vil gå lengre og for deg som liker å gå langt. 

Hver (kun) søndag fra august frem til november holder hytta åpent mellom 12:00 - 15:30. Hytta stenger i desember og åpner igjen for skisesong i januar.

I kiosken kan du kjøpe vaffel - kaffe - småsjokolade- pølser eller wienertoast. Du betaler med VIPPS eller kontanter.

På tunet er det bålpanner, her kan du kose deg med medbrakt bålmat. 

Turtips 

Har du lyst å gå tur, kan du kjøpe kart i kiosken eller i Matrosgata 6, Sandefjord. Spesielt hyggelig er den lille stien langs Heivannet som er akkurat passe for de minste barna som kan gå til gårdsbutikken Heirønningen. Her kan du hilse på alle de fine dyrene, som gjerne går løse på tunet. Du kan kjøpe egg fra de mange hønene som bor på gården - eller garn som er spunnet fra de vakre angorakaninene som bor på låven. Et virkelig trivelig besøk som vi kan anbefale. 

Frivillig 

Har du lyst å være frivillig på Heisetra? Vi trenger deg som liker å være kioskvakt eller i hytte/løypekomiteen. Ta kontakt med kontoret for informasjon enten på mob 954 05 085 - sandefjord@dnt.no. Vi setter deg i kontakt med leder av de ulike komitene slik at du får solid opplæring og kommer inn i et trivelig miljø. 

Parkering

Du kan kjøre nesten helt frem til Heisetra. Det er ca 200 m fra parkeringsplassen til hytta. Har du behov for å kjøre helt frem til hytta er det mulig å få låst opp bommen, ved at hyttevakten får beskjed. 

Utleie

Hytta har utleiekapasitet til 25 personer. Sjekk ut Ut.no  Her finner du informasjon og booking-kalender. Gjelder også for Slirabu, som er en liten hytte på samme tun, som er låst med DNT-lås, som krever at du har medlemskap  og DNT-nøkkel. 

Vi ønsker deg velkommen til høstsesong på Heia i Kodal. Veibeskrivelse fra Sandefjord. 

Kontaktinformasjon: