Heisetra åpner for høstsesongen

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Vi kan glede alle som trives på Heia i Kodal at Heistra åpner dørene og slipper deilig vaffellukt fra kiosken ut til alle turglade mennesker.

Det meldes at det skal være muligheter for blåbær på Heia. Vi har ikke testet ut eller fått meldig om det er soppår i år. Men, vet du om hvordan matressursene er i skogen, så ta kontakt med oss og vi videreformidler, gjerne. 

Hver (kun) søndag fra august frem til november holder hytta åpent mellom 12:00 - 15:30. Hytta stenger i desember og åpner igjen for skisesong i januar.

I kiosken kan du kjøpe vaffel - kaffe - småsjokolade- pølser eller wienertoast. Du betaler med VIPPS eller kontanter.

På tunet er det bålpanner, her kan du kose deg med medbrakt bålmat. 

Turtips 

Har du lyst å gå tur, kan du kjøpe kart i kiosken eller i Matrosgata 6, Sandefjord. Spesielt hyggelig er den lille stien langs Heivannet som er akkurat passe for de minste barna som kan gå til gårdsbutikken Heirønningen. Her kan du hilse på alle de fine dyrene, som gjerne går løse på tunet. Du kan kjøpe egg fra de mange hønene som bor på gården - eller garn som er spunnet fra de vakre angorakaninene som bor på låven. Et virkelig trivelig besøk som vi kan anbefale. 

Frivillig 

Har du lyst å være frivillig på Heisetra? Vi trenger deg som liker å være kioskvakt eller i hytte/løypekomiteen. Ta kontakt med kontoret for informasjon enten på mob 954 05 085 - sandefjord@dnt.no. Vi setter deg i kontakt med leder av de ulike komitene slik at du får solid opplæring og kommer inn i et trivelig miljø. 

Parkering

Du kan kjøre nesten helt frem til Heisetra. Det er ca 200 m fra parkeringsplassen til hytta. Har du behov for å kjøre helt frem til hytta er det mulig å få låst opp bommen, ved at hyttevakten får beskjed. 

Utleie

Hytta har utleiekapasitet til 25 personer. Sjekk ut Ut.no  Her finner du informasjon og booking-kalender. Gjelder også for Slirabu, som er en liten hytte på samme tun, som er låst med DNT-lås, som krever at du har medlemskap  og DNT-nøkkel. 

Vi ønsker deg velkommen til høstsesong på Heia i Kodal. Veibeskrivelse fra Sandefjord. 

Kontaktinformasjon: