Informasjonsmøte Aktiv i 100

Arrangement, , Aktivi100
Sandefjord Turistforening
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Savner du et turtilbud som ikke kun handler om å gå?

Savner du å komme ut og bare være sammen om opplevelser?

Trenger du å hentes for å komme deg ut på tur?

Svarer du ja på ett eller alle spørsmål, da kan dette være det tilbudet du har ventet på.

Røde Kors og Sandefjord Turistforening starter opp et turtilbud som er i regi av prosjektet  "Aktiv i 100". Dette er et lavterskeltilbud med korte turer i lavt tempo.

Vi søker deg som er voksen og deg som er eldre, som ønsker å komme ut på tur - enten ut i naturen eller turer som har et kulturelt innslag. Har du tidligere vært aktiv men ikke lenger klarer å være like aktiv som tidligere, da ønsker vi å tilrettelegge slik at turopplevelsen fortsatt blir ivaretatt.

Vi ser for oss at det blir to grupper, hvor det skal være maks 8 personer i hver gruppe.

For å komme i gang til høsten har vi lyst å invitere deg til et informasjonsmøte hvor vi sammen kan se på de mulighetene vi har innnefor dette tilbudet. Du kan selv være med å påvirke innholdet.

Vi gleder oss til å tilrettelegge for turer, sammen med deg.

Kom til Matrosgata 6 - her vil du møte koordinator for Aktiv i 100  Hilde Bostrøm, Else - Gro Andersen, Røde Kors og Kirsten Hegge, daglig leder Sandefjord Turistforening.

Informasjonsmøte Aktiv i 100

Har du gått tur med Turistforeningen tidligere, men du finner ikke lengre den turen som er riktig for deg? Savner du et turtilbud som ikke kun handler om å gå? ...