Seniortur til Stiåsen, Kodal

Fellestur

Dato
14. august kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til høstens første seniortur. Vi reiser til Kodal i dag og vandrer på Stiåsen. 

 Det blir samkjøring i biler. Vi sørger for at alle får plass. Tore Martinsen er turleder, og han er kjent for å sette den glade turstemningen. Han tar oss med på rundtur i Stiåsen.

Turinformasjon

Parkerer utenfor Spar butikken i Kodal og vi går opp i byggefeltet og på vei og traktorvei. Vi går oppover mot utkikkspunktet på Stiåsen. Du vil oppleve veldig spennende terreng på toppen.  Vi kan følge stien videre opp til bygdeborgen på Kjempås, borgen er desverre ganske ødelagt av tidens tann,  men det er et flott utsiktspunkt hvor man kan se langt utover.  Flott rundtur som vi kan anbefale å bli med på!  Det er litt vekslende terreng, men det er stort sett fine stier som gjør turen grei for de fleste.

Organisering

Oppmøte for avreise  er  på parkeringsplassen i Sandarveien, Sandefjord ( du kan også møte direkte i Kodal ca klokken 10:15) Turen er ikke egnet for rullestol/ eller rullator. Snakk med turleder om det er noe turleder skal ta hensyn til. Forlat aldri guppa uten å si fra til turleder eller en annen i gruppa. 

Det betales kr 30 til sjåføren ved samkjøring.

Ta med

Mat og drikke, varmt og kaldt.  Et sitteunderlag for vi skal ha en god rast underveis. Pakk i en god sekk. En vindjakke kan være godt å ha på toppen. Tursko som er egnet for terreng er å anbefale. Viktig med god ankelstøtte. Benytt gjerne staver, om du har.

Tore, er en person med mye turerfaring og innehar mye kunnskap som han alltid deler med dem han går på tur sammen med.  

Velkommen til tur i Kodal :) 

 

Seniortur til Stiåsen, Kodal

Velkommen til høstens første seniortur. Vi reiser til Kodal i dag og vandrer på Stiåsen.   Det blir samkjøring i biler. Vi sørger for at alle får plass. Tore Martinsen er turleder, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tore Martinsen