Sandefjord Turistforening seniorgruppe fjelltur 2019

8. september kl. 09:00
13. september kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Sandefjord Turistforening, DNT Horten , Holmestrand og Omegn Turistforening , Larvik og Omegns Turistforening , Tønsberg og Omegn Turistforening
Rondane (se kart)

TUREN ER FULLTEGNET

Litt om hotellet:

Høvringen Høgfjellshotell ligger på et platå like over tregrensen 980 m.o.h ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, og danner dermed et naturlig utgangspunkt for turer i alle himmelretninger, sommer som vinter. Med sin sentrale beliggenhet mellom Oslo, Trondheim og Vestlandet er Høvringen et fantastisk sted for en aktiv og komfortabel ferie.

​Her kan du senke skuldrene og ta imot Rondanes mektige landskap. La deg inspirere av naturen og benytte deg av de mange turmulighetene! Nyt hotellets tradisjonsrike mat, peisestuer, hage, badstue, aktitivitetsrom og naturskjønne omgivelser.

​Skjelleseter, en av de 30 setrene på Høvringen, har gjennom fire generasjoner utviklet seg til å bli det som i dag er Høvringen Høgfjellshotell. Utbyggingen har skjedd ved utallige utvidelser, en byggeprosess som krever særlig teknisk og arkitektonisk innsikt. Vi synes hotellet i dag fremstår som et vellykket eksempel på et godt samspill gjennom de forskjellige epoker i en hundreårig byggetid. Bygningen har fått et særpreg utover det vanlige. De seneste tretti årene har to av Norges dyktigste arkitekter Kjell Lund og Nils Slaatto vært våre trofaste rådgivere.

På Høvringen inngår det dagsturer tilpasset variende lengde og vanskelighet. Påmeldig på turer gjøres til turleder daglig. Dagsplan blir utdelt til deltagere.

I prisen inngår to retters middag hver dag, samt frokost. Det inngår matpakke og påfyll på termos.

Priser for årets tur inkludert transport med felles buss:

Hotell enkeltrom  medlem                 kr   5 050

Hotell dobbeltrom   medlem               kr 4 450

Hotell enkeltrom ikke medlem             kr 5 350

Hotell dobbeltrom ikke medlem          kr 4 750

OBS: Dersom det ønskes å bestille dobbeltrom, bruk rabbattkode Dobbel!

Påmelding samt betaling gjøres via hjemmesiden. DNT vilkår gjelder. Bindene påmeldig.

Pakkeliste finner du her.

Oppmøtested er rutebilstasjonen. Se etter turleder med rød vest. Bussen kjører om Haukerød og Sørby. Ta kontakt med turleder og meld fra hvor du ønsker påstigning.

Sandefjord Turistforening seniorgruppe fjelltur 2019

TUREN ER FULLTEGNET Sandefjord Turistforenings seniorgruppe  velger å reise på sin tradisjonelle høsttur til Høvringer høyfjellshotell.  Litt om hotellet:  Høvringen Høgfjellshotell ligger på et platå like over tregrensen 980 m.o.h ved ...

Turledere:

• Gunnar Hem