OPPTUR

8. mai kl. 09:00
Arrangement, , Opptur
Sandefjord Turistforening, Den Norske Turistforening

8.mai skal 35 000 åttendeklassinger over hele landet på tur.

Alle elever i 8. klasse i Sandefjordsskolen skal på OPPTUR denne dagen.

Turen går i Storås, Stokke. Paulsen buss, Horten, har tatt på deg oppdraget og henter alle elevene, bortsett fra Stokke U.skole som sykler selv.  Nesten 1000 åttendeklassinger fra Sandefjord skal på tur!

Turen er ca 8 km - med en liten topptur til Storåstoppen. Ta med en sekk med god turmat og god drikke. ( ikke å anbefale bruk av skulderveske)

Matpausen kan du ta på Storåstoppen 162 moh. Her vil du synes det er veldig fint og med god utsikt  i alle retninger.

Ta på deg de deiligste turskoene du har. Du skal på tur i terreng hvor det krever litt ferdighet av deg.

Velkommen til OPPTUR sammen med Turistforeningen.

Turtips: Synes du OPPTUR var fint og du kunne tenkt deg å være mer på tur, kan vi anbefale denne turen som DNT-ung arrangerer: https://tot.dnt.no/aktiviteter/107684/867827/