Pannekakedag Barnas Turlag

Arrangement

Dato
19. januar kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Sandefjord Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Pannekaketur til Heisetra, Vestre Kodal  

Tenk deg å sitte rundt bålet, sammen med voksne og barn.  Vi steker pannekaker eller vafler på bålet. Latteren sitter løst, sammen med den gode praten. Det er stemningsfullt og fint med et slikt treff ute i naturen, synes barna. Du må ta med drikke og sitteunderlag. Har du et eget akebrett, tar du det med deg. Vi stiller med rompebrett til utlån. Du får vaffel/pannekaker av turleder.  

Arrangementet varer ca tre timer. Det er viktig å vite at det er foreldrene som har ansvar for sine barn under hele arrangementet. 

Du må ta på deg egnet klær til lek og utfoldelse. Heisetra er en turhytte som er godt oppvarmet. Her kan du varme deg og ditt barn. Hytta har toalett som er egnet for vogn og eventuelt rullestol. 

Vi møtes på parkeringsplassen, som ligger ca 200 m fra hytta. Det er kjørbarvei helt frem til hytta, om du har behov. Ellers er det parkeringsplassen som skal benyttes. 

Heirønningen er en besøksgård som er nabo til Heisetra. Du kan følge blåmerket sti, helt frem til tunet. Stien er egnet for barn å gå, sammen med sine foresatte. På tunet blir en møtt av høner og hanen. Låven er åpen, her kan barna  gå inn for å kose med kaninene. De voksne kan handle egg og garn i gårdsbutikken.  

Vi håper å se mange barnefamilier på Heisetra. 

Det er gratis deltagelse. For påmelding, følg den røde lenken med påmelding. 

Velkommen til Pannekakedag ! 

Ønsker du å tegne medlemskap i barnas turlag eller familiemedlemskap, da følger du denne lenken. Her finner du også medlemsfordeler og priser. 

Pannekakedag Barnas Turlag

Pannekaketur til Heisetra, Vestre Kodal   Tenk deg å sitte rundt bålet, sammen med voksne og barn.  Vi steker pannekaker eller vafler på bålet. Latteren sitter løst, sammen med den gode praten. Det er ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anette Gjessing