KOM DEG UT DAGEN

Arrangement

Dato
3. februar kl. 12:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Utviklingshemmede
Arrangører
Sandefjord Turistforening, Barnas Turlag Sandefjord , Den Norske Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

To ganger i året arrangerer turistforeningen familiedagen, KOM DEG UT DAGEN. Det er denne dagen vi samler oss sammen med barna om friluftsliv og lek som tema.

I februar er det vinter KOM DEG UT DAG. Vi håper på snø og kanskje skøyteis på Heivannet. Du tar med skøyter og ski - eller du kan låne hos Sandefjord Frivillig.  Denne dagen vil du også oppleve teater med Sjørøverøya, i skogen. Det blir veldig moro! 

Du er velkommen til Heisetra, Vestre Kodal  mellom klokken 12 - 15:30. Her vil du oppleve at det er lagt tilrette for at det skal bli en hyggelig dag. Du kan ta med bålmat -  men det er også åpen kiosk hvor en kan handle pølser og vafler, samt drikke. Det er godt oppvarmet hytte med fyr på peisen for deg som ønsker å kose seg litt inne.

 Hytta er tilrettelagt til personer som er avhengig av rullestol med hensyn til at en kan komme til varm stue  - og toalett. 

Barn som er medlemmer av Barnas Turlag er i alder 0 - 12 år. Pris for medlemskap kr 130. Her kan du tegne medlemskap . Du vil også finne opplysninger om familiemedlemskap. 

Du vil møte personer på stand, som kan fortelle deg om DNT`s medlemsfordeler. 

KOM DEG UT DAGEN er en gratis familiedag for alle - ikke krav til medlemskap! 

Velkommen til KOM DEG UT DAGEN en familievinterdag på Heisetra 

KOM DEG UT DAGEN

To ganger i året arrangerer turistforeningen familiedagen, KOM DEG UT DAGEN. Det er denne dagen vi samler oss sammen med barna om friluftsliv og lek som tema. I februar er det vinter KOM ...

Kontaktinformasjon: