Høstmøte 2018

Dette arrangementet er over!

Høstmøtet er et åpent møte for alle.

Det er alltid hyggelig å møtes etter en hektisk tursesong. Noen kveldstimer hvor minner og opplevelser deles med hverandre.

Møtet avholdes på Kurbadet i Sandefjord. Et ærverdig kulturhistoriskt bygningsmessig minne for Sandefjord. Svein Ingebretsen, har mange års engasjement med vedlikehold og drift av Kurbadet. Svein, vil ta oss med i historien til Kurbadet. 

 På årets høstmøte har foreningen invitert en person som har gjort mye erfaring, og som er genuint interesert i sitt fagfelt som er om skogen. Hennes navn er Trude Myhre. Trude, er skogbiolog og  rådgiver WWF Verdens naturfond. Hun kommer fra Høyjord i Andebu.

Hun har i sin iver etter å få opp skogvern som valgkampsak i fjor, blant annet gått til fots fra Oslo til Trondheim. Hennes budskap er å fortelle hvor viktig gammelskogen er for insekter, sopp og andre organismer. Hvilken betydning dette  har for kretsløpet i skogen. Av all skog som finnes i Norge er det bare en bitteliten andel gammelskog igjen. Trude, vil fortelle oss hva dette gjør med mangfoldet for blant annet fuglearter.  Les gjerne mer om Trude sine prosjekter her  på siden til WWF Norway

 Vi anbefaler deg å høre Trude, så levende fortelle ut fra hennes faglige erfaringer, studier og hovedinteresse. 

Vi får også innsikt og vært med på opplevelsen via film til FTU( Friluftsliv for Utviklingshemmede) som besteg Snøhetta, 2286 moh, sommeren 2018. 

Det blir trukket en vinner blant de som har innlevert sine turremser, fra turprogrammet 2018. 

Høstmøtet avholdes på Kurbadet i Sandefjord. 

Vi mener at møtet ikke er egnet for barn, da det blir mye dialog og lite fysisk aktivitet. Men, det gjøres unntak om det er barn/unge som vil ha stor glede av å høre om dette viktige temaet. 

Velkommen til en kveld med skogen i fokus. 

Høstmøte 2018

Høstmøtet er et åpent møte for alle. Det er alltid hyggelig å møtes etter en hektisk tursesong. Noen kveldstimer hvor minner og opplevelser deles med hverandre. Møtet avholdes på Kurbadet i ...

Kontaktinformasjon: